motoriseret

11/01/2020 - michaelfrank

Benyt KBH som et andet sted

For ikke så lang tid siden var jeg lige en lille tur nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine venner.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt frygtsom og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de egentlig nemme at køre på.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de de unge mennesker kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så jeg tog mobilen og søgte på kampagnekode til Tier, som var den app eller det software jeg havde installeret på min mobil.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en rabatliste, der var der også en del andre interessante rabatkoder jeg kunne anvende. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Med de små “ombord”

Hvorfor børn iskal holdes væk fra de her motoriserede rugbrødskøretøjer er mig en gåde! Noget af det bedste ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog så skal barnet være pakket ind og jeg skal sørge for at han holder varmen i sin heldragt af en flyverdragt og godt tucket ind med tørklæder. Om børnene så skal afprøve et airboard eller et el-løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer segboards på samme måde som med el løbehjul. Indtil den tid hvor vi kan leje må vi købe og her har du en guide til gode segboards, der burde være tilstrækkelig til hyggekørsel i baggården! Alternativt kan man jo gå den hele gammeldags vej og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en barnevogn med alle 4 hjul, nogle brædder, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og selvfølgelig noget at styre med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn anvendte vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, der netop kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *