12/08/2015 - michaelfrank

Del ikke dine hovedtelefoner med andre

Jeg arbejder i reklamations afdelingen hos et større teleselskab, og bruger headset på arbejdet. De hovedtelefoner jeg fik udleveret da jeg startede havde jeg det meget svært ved at bruge. Nu arbejder vi 3 holdskift, vores telefoner er åbne 24/7.

Det betyder at hver arbejdsstation bliver brugt af 3 forskellige personer, det betyder så igen at vi er 3 om at dele et headset. Det lokale vi sidder i kan godt blive meget varmt, specielt om sommeren. Jeg ved ikke lige hvad de tænkte på da de installerede klima anlægget, men de har sikkert valgt den billigste løsning, fordi det kan slet ikke følge med på varme dage hvor solen står lige på vinduerne.

En anden ting er at mange af de kunder der ringer ind, er rigtig sure og skælder os huden fuld, fordi der er problemer med deres telefon linje.

Jeg kan egentlig godt forstå  mange af kundernes frustrationer, vores produkter holder ikke hvad de lover, et typisk eksempel på en for kreativ marketingafdeling. Forståeligt eller ej, det er aldrig rart at blive skældt ud for noget men ikke er skyld i, det kan godt få en til at svede lidt.

Varmen i lokalet og at man bliver lidt ophidset over at man bliver skældt ud, hele tiden gør man sveder en del.

Så en varm dag jeg kom på arbejdet og overtog lige efter min kollega, lagde jeg mærke til at min hovedtelefon var våd. Jeg kunne ikke rigtigt forstå det, så jeg lugtede til dem. De var våde af sved, våde af en anden mands øre sved. Det var godt nok det klammeste jeg havde været ude for. Jeg gik direkte ud på toilettet for at kaste op, og blev der i 20 minutter for at tænke situationen igennem, jeg kunne simpelthen ikke tage dem på.

Efter 20 minutter, gik jeg hen til min supervisor, og sagde at jeg havde fået et ildebefindende, og måtte tage hjem, det kunne han godt forstå, han sagde at jeg var helt hvis i hovedet..

Jeg tog selvfølgelig ikke hjem, men jeg tog ud og købte bedste hovedtelefoner jeg kunne få, som jeg så kunne bruge på arbejde, så jeg ikke skal dele øre sved med andre i fremtiden.

Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *