algerens

14/10/2019 - michaelfrank

Det betaler sig med algerens

Hvis du sørger for at få renset alger væk regelmæssigt, så kan du dels forskønne de ramte overfladers udseende, og dels kan du gøre det sværere for algerne at gøre større skader på de overflader, som de sidder på.

Det gælder både for private ejendomme og for erhvervsejendomme, at de bør få afrenset de alger, der sidder rundt omkring på mange overflader udenfor.

Hvem kan rense alger?

Der er mange områder, du selv kan rense algerne af, fordi de er til at nå. Men hvis de enten sidder højt oppe, eller du gerne vil sikre dig, at det bliver gjort professionelt, så kan du med fordel hyre et professionelt firma til at gøre det for dig.

Det er for eksempel muligt at få lavet en god abonnementsaftale her, og så kommer de dygtige fagfolk ud og klarer opgaverne regelmæssigt. Det er en god ordning.

Hvor sætter algerne sig?

Alger er små mikroorganismer, og de foretrækker at sidde på steder, hvor der er fugtigt. Det vil typisk sige på steder i haven, hvor der ikke så ofte eller så længe er fuld sol. På nordvendte overflader holder de mest af at være. De kan sætte sig på alle mulige overflader, som for eksempel tage, fliser, terrasser, facader, skure, murværk, havefigurer og så videre.

Faktisk på alle former for overflader kan der være risiko for et algeangreb.

Hvorfor skal algerne væk?

Algerne skal væk, fordi de skæmmer overfladen. Når for eksempel taget eller fliserne er blevet renset for alger, så bliver det så flot igen. Desuden kan algerne medføre, at fliserne bliver glatte, så man kan risikere at glide på dem. Det kan gå helt galt.

Det kan også gå helt galt for taget, hvis det bliver skadet af den ekstra fugt, som algerne holder så godt på. Der er derfor flere gode grunde til, at du bør få renset algerne væk.

Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *