parkeringsselskab

27/05/2020 - michaelfrank

Et fornuftigt parkeringsselskab til virksomheden

Det er efterhånden udbredt, at den generelle holdning til parkeringskontrol er irriterende for enhver. Branchen har dog også gennem tiden haft et noget blakket ry. Men i takt med at udbuddet af parkeringsselskaber er vokset, er kravene til disse samtidig stedet. Derfor er det nu muligt for dig, som har brug for parkeringskontrol at vælge en samarbejdspartner, som er helt fair og nidkær omkring sin opgave. For behovet for at parkeringsvagter er ikke blevet mindre, tværtimod.

Hvis du ikke selv har et løsningsforslag eller en klar plan for parkeringshåndtering, så har parkeringsselskabet med garanti nogle forslag til, hvordan det kan gribes an hos jer.

At finde den rette samarbejdspartner til parkeringskontrol

Når du har behov for at få foretaget parkeringskontrol, så er det rarest, hvis du trygt kan overlade opgaven til et godt og professionelt parkeringsselskab, som varetager dine interesser, samtidig med at kontrollere parkeringen. Det er vigtigt at vælge en partner, som kun uddeler bøder, når det er reelt, således at du ikke mister kunder på det. Får nogen en uretfærdig bøde, så kommer de nok ikke igen. Det er nemmeste for dig med et parkeringsselskab, som er selvkørende, men naturligvis samarbejder med dig om opgaven, for at sikre den bedste løsning.

Læs også gerne anbefalinger af udbyderen eller forhør dig i dit netværk om, hvad andre kan anbefale af selskaber.

Vælg en udbyder som er medlem af Parkeringsklagenævnet

Det er et lovkrav at alle, som fører kontrol med parkering på privat ejendom, skal være medlemmer af Parkeringsklagenævnet. Undersøg derfor om din muligt kommende samarbejdspartner er på listen over medlemmer, for du vælger at indgå et samarbejde. Parkeringsklagenævnet er både din egen sikkerhed, men samtidig en sikkerhed for parkeringsselskabet samt den, som måtte modtage en parkeringsbøde. Det er derfor til alle parters fordel med en sådan ordning.

Blog