hypnoterapi

22/04/2021 - michaelfrank

Undersøg det ubevidste med hypnoterapi

De seneste år har hypnosen fået et comeback, dens potentiale er blevet genopdaget. Du kan også få hjælp af en hypnotisør. Her introducerer vi dig for hypnoterapi.

Hypnoterapi er det sidste nye indenfor behandling af usunde vaner, derfor er det værd at prøve, hvis du har givet op på alt andet. Hvis du vil vide mere kan du klikke ind på lisbethlysdal.dk, og få meget mere at vide. Læs mere her, og du vil hurtigt finde ud af, at der er meget mere til denne form for terapi, end hvad øje lige umiddelbart fanger.

Hvad kan jeg bruge hypnoterapi til?

Når det kommer til hypnoterapi, er det en god ide at undersøge hvad du vil med behandlingen først. Hypnose er en rejse ind i din underbevidsthed. Her handler det om drifter og vaner. Du kan bruge hypnose til at komme ud af en dårlig vane, eller at få en ny.

Mange bruger fx hypnoterapi til rygestop, og det kan give meget gode resultater. Det er et godt eksempel på en vane, som man gerne vil af med, som bliver brudt at hypnosen.

Det kan også være at du mangler at finde motivationen til fx at koncentrere dig om dit stude, eller til at komme i form. Hypnosen kan skrue på dine drifter og reflekser på en måde sådan at de passer bedre til den måde du gerne vil leve på.

Hvor finder jeg en behandler?

Der findes hypnotisører over alt i landet, og flere kommer til. Efterhånden som flere viser interesse for hypnose, kommer der flere behandlere til for at imødekomme efterspørgslen. Så måske er der ikke en behandler i nærheden af dig lige nu, men det kan man håbe på at der kommer indenfor den nærmeste fremtid.

Blog